Gabú

Met logo, Qeuba's iedee. Hij doet het psygologiesche deel. de 2e generator staat verborgen. deze word binnekort op de plek van bestemming geplaatst met veel bombarie ;)

Reacties

Reacties

Olaf V. te E.

Hoi Jan,

Schrijf eens wat meer over het project als je tijd hebt.
Hoeveel generatoren komen er te staan in totaal? Ik neem aan dat het hier om dieselgeneratoren gaat waarbij het erg belangrijk is dat ze meestal op ca 75% van vol vermogen draaien om ernstige schade te voorkomen.
Is het de bedoeling om meerdere generatoren parallel te laten werken en het aantal draaiende aan de vraag aan te passen?
Er is daar immers geen elektriciteitsnet waar je het overschot aan kunt leveren om de generatoren zo gunstig mogelijk te laten draaien.
En hoeveel kun je vragen voor een kWh in een een-dollar-per-dag economie? Wat zijn de brandstofkosten? In Litouwen staat nog een kerncentrale wef te rotten. Ok, 1.3 GW elektrisch vermogen is denk ik wat veel voor Gabu, maar ik hoorde dat de prik er voor ca 1 eurocent per kWh uitkomt. Dan maakt het verbruik van zo rond de 0.35 l diesel per kWh van een dieselgenerator het wel veel duurder.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!